Brazilian Jiu-jitsu

Brasiliansk Jiu Jitsu på Sydfyn. Er du vild med at rulle og tumle, er du en judo udøver som gerne vil have forbedret dine gulvkamps kvaliteter, så er det her måske holdet. Mød op fredage, kl. 16:30 MED I KONTINGENTET FÅR DU OGSÅ JUDOTRÆNING 2 GANGE UGENTLIGT Træningen vil være Brasiliansk Jiu Jiutsu, som udspringer af Judo. Undervisningen vil foregå i gi (dragt) og fokusere på gulvkamp. Det bliver opbygget på samme måde som en judotræning med opvarmning, teknik, drills (øvelse af teknik i kamplignende situationer) og fri sparring. Der vil altid være fokus på judoens basale værdier i sikkerhed og respekt for hinanden. BJJ appellerer i høj grad til voksne begyndere, som gerne vil stifte bekendtskab med kampsport og i særdeleshed foreningslivet. Trænerne: Martin Kampmann, 36 år, brunt bælte i BJJ og gult bælte i judo. Martin har mange års erfaring indenfor mange slags kampsport og har generelt et godt ground game og en fantastisk disciplin. Stig Midtiby har lilla bælte i BJJ og 2. dan i judo. Stig er 34 år gammel og har vundet adskillige danske og internationale medaljer i judo. Han er uddannet diplomtræner og fysioterapeut.
Kom og træn BJJ i Svendborg
Vi bruger uddannede og erfarne trænere som kan skabe de pædagogiske og fysiologiske rammer, som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Når træningen rigtigt er i gang bruger vi en del tid på at oplære nye medlemmer i faldteknik. Det skal sikre at du ikke kommer til skade eller slår dig når du laver judo. Vi deler holdet ind i ældre og yngre udøvere, så vi kan få den nødvendige og rette sparring med alders relevante trænings kammerater som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Vores ældste medlem er 65 år gammel og startede til judo i 1969. De yngste er under 10 år og de mest kamp sultne jagter medaljer i ind- og udland, godt assisteret af vores meget kompetente trænere som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Trænerstaben består af veluddannede folk som har mange, mange års erfaring med børnetræning, ungdomstræning og voksentræning på alle niveauer.
I Svendborg Judo Klub er du altid i trygge hænder.