Spica Svendsen

U15 Ungdom

Ungdomsholdet består af drenge og piger, mellem 10-14 år. Holdet består af en skæg blanding af nye judo udøvere og erfarne folk, som måske har trænet judo siden de var 7 år. Blandingen af erfarne unge og nye som kommer med en fornyet gejst på sporten er t perfekt mix.Vi bruger uddannede og erfarne træner som kan skabe de pædagogiske og fysiologiske rammer, som er passende for målgruppen.De unge træner tirsdag og torsdag, kl. 17:15-18:30.Kontakt formand Roland Vogt vedr. holdet på tlf. 51 83 85 68 og kom snart til din første judotime.Fordele ved at deltage på dette hold:
  • Judo er motion, sjov og fællesskab
  • Du kan købe din judodragt hos os, når du melder dig ind
  • Vi værdsætter gensidig respekt blandt børn og voksne
  • Socialt samvær er vigtigt for holdet
  • Det koster kun 600,- kr pr. halvår
  • Holdet deltager i stævner og træninger rundt omkring i landet året rundt
 Holdet ledes af Spica Svendsen.
Kom og prøv Judo med os
Vi bruger uddannede og erfarne trænere som kan skabe de pædagogiske og fysiologiske rammer, som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Når træningen rigtigt er i gang bruger vi en del tid på at oplære nye medlemmer i faldteknik. Det skal sikre at du ikke kommer til skade eller slår dig når du laver judo. Vi deler holdet ind i ældre og yngre udøvere, så vi kan få den nødvendige og rette sparring med alders relevante trænings kammerater som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Vores ældste medlem er 65 år gammel og startede til judo i 1969. De yngste er under 10 år og de mest kamp sultne jagter medaljer i ind- og udland, godt assisteret af vores meget kompetente trænere som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Trænerstaben består af veluddannede folk som har mange, mange års erfaring med børnetræning, ungdomstræning og voksentræning på alle niveauer.
I Svendborg Judo Klub er du altid i trygge hænder.