Stig Midtiby
Roland Vogt

Voksenholdet

Judo for voksneVoksenholdet i Svendborg Judo Klub rummer og rammesætter træningen for alle fra 15 åt og op efter. Der kan dog være fysiske grunde til, at yngre mennesker end 15 år bliver flyttet op på voksenholdet – eller bliver anbefalet at starte dér. Sikkerheden i højsædetNår træningen rigtigt er i gang bruger vi en del tid på at oplære nye medlemmer i faldteknik. Det skal sikre at du ikke kommer til skade eller slår dig når du laver judo. Vi deler holdet ind i ældre og yngre udøvere, så vi kan få den nødvendige og rette sparring med alders relevante trænings kammerater. Vores ældste medlem er 65 år gammel og startede til judo i 1969. De yngste er 15 år og de mest kampsultne jagter medaljer i ind- og udland, godt assisteret af vores meget kompetente trænere. Trænerstaben består af veluddannede folk som har mange, mange års erfaring med børnetræning, ungdomstræning og voksentræning på alle niveauer. I Svendborg Judo Klub er du i trygge hænder! Voksenholdet træner tirsdag og torsdag kl. 18:30-20:00
Kom og træn Judo med os
Vi bruger uddannede og erfarne trænere som kan skabe de pædagogiske og fysiologiske rammer, som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Når træningen rigtigt er i gang bruger vi en del tid på at oplære nye medlemmer i faldteknik. Det skal sikre at du ikke kommer til skade eller slår dig når du laver judo. Vi deler holdet ind i ældre og yngre udøvere, så vi kan få den nødvendige og rette sparring med alders relevante trænings kammerater som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Vores ældste medlem er 65 år gammel og startede til judo i 1969. De yngste er under 10 år og de mest kamp sultne jagter medaljer i ind- og udland, godt assisteret af vores meget kompetente trænere som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Trænerstaben består af veluddannede folk som har mange, mange års erfaring med børnetræning, ungdomstræning og voksentræning på alle niveauer.
I Svendborg Judo Klub er du altid i trygge hænder.