Roland Vogt

U10 Børn

Børneholdet består af børn, drenge og piger, mellem 6-9 år. Vi oplever at piger og drenge fra alle sociale baggrund, kulturer og lign. fungerer ganske udmærket sammen i Svendborg Judo Klub. Vores trænere skaber de rette pædagogiske og fysiske rammer som gør, at alle kan føle sig så godt tilpas som overhovedet muligt.Vi bruger uddannede og erfarne træner som kan skabe de pædagogiske og fysiologiske rammer, som er passende for målgruppen.Børnene træner tirsdag og torsdag, kl. 17:15-18:30.Kontakt børnetræner Roland Vogt vedr. holdet på tlf. 51 83 85 68 (sms hvis der ikke svares)Fordele ved at deltage på dette hold:
  • Judo er motion, sjov og fællesskab
  • Du kan købe din judodragt hos os, når du melder dig ind
  • Vi værdsætter gensidig respekt blandt børn og voksne
  • Socialt samvær er vigtigt for holdet
  • Det koster kun 600,- kr pr. halvår
  • Holdet deltager i stævner og træninger rundt omkring i landet året rundt
 Roland Vogt er træner på holdet, og han får hjælp at Kasper Staal til at styre løjerne.
Kom og prøv Judo med os
Vi bruger uddannede og erfarne trænere som kan skabe de pædagogiske og fysiologiske rammer, som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Når træningen rigtigt er i gang bruger vi en del tid på at oplære nye medlemmer i faldteknik. Det skal sikre at du ikke kommer til skade eller slår dig når du laver judo. Vi deler holdet ind i ældre og yngre udøvere, så vi kan få den nødvendige og rette sparring med alders relevante trænings kammerater som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Vores ældste medlem er 65 år gammel og startede til judo i 1969. De yngste er under 10 år og de mest kamp sultne jagter medaljer i ind- og udland, godt assisteret af vores meget kompetente trænere som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Trænerstaben består af veluddannede folk som har mange, mange års erfaring med børnetræning, ungdomstræning og voksentræning på alle niveauer.
I Svendborg Judo Klub er du altid i trygge hænder. Hvis du ønsker at blive meldt ind eller gerne vil høre mere, så klik her.