Ian

IAN KABBEL

Jeg hedder Ian Kabbel. Jeg er født i 1979 og bor på Sydfyn.

Oprindeligt er jeg opvokset på Vestegnen. Jeg arbejder som politimand ved Fyns Politi og har arbejdet i politiet siden 2002. Udover at arbejde i forskellige afdelinger har jeg i mange år undervist politikollegaer i selvforsvar, fysisk magtanvendelse og skydning. Jeg har i en årrække været censor ved politiskolen til den fysiske eksamen.

Jeg startede mit kampsportliv i 1991 i Rødovre Jiu-Jitsu Klub Yawara og dyrkede denne stilart i 18 år inden jeg flyttede til Fyn. Jeg var fra 2000-2005 på landsholdet i disciplinen DuoGames.

Jeg har dyrket siden 2005 først i PI Judo og siden 2008 i Svendborg Judo Klub. Jeg kom til judo med et solidt, teknisk fundament fra Ju-jitsu, hvor jeg har 1. dan Jeg har såle´des også 1. Dan i judo.

I Svendborg Judo Klub har jeg undervist on and off på alle hold gennem tiden. Senest har jeg stået i spidsen for vores skolejudo-projekt, som blev lavet i samarbejde med SYMF. I løbet af 2 skoleår har vi haft besøg af over 300 skolebørn nede og som har været forbi og prøve kræfter med judo inden for ement ”Personlige grænser”. Det var et sjovt projekt og bestemt ikke sidste gang.

I dag underviser jeg på U10 holdet om tirsdagen sammen med Buster. Jeg forventer at blive gammel med judo.

Det er en fantastisk sport og respekten for hinanden samtidig med kampaspektet er en fantastisk kombination. Svendborg Judo Klub er en unik klub med fantastiske rammer både socialt og fysisk.

Vi bruger uddannede og erfarne trænere som kan skabe de pædagogiske og fysiologiske rammer, som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Når træningen rigtigt er i gang bruger vi en del tid på at oplære nye medlemmer i faldteknik. Det skal sikre at du ikke kommer til skade eller slår dig når du laver judo. Vi deler holdet ind i ældre og yngre udøvere, så vi kan få den nødvendige og rette sparring med alders relevante trænings kammerater som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Vores ældste medlem er 65 år gammel og startede til judo i 1969. De yngste er under 10 år og de mest kamp sultne jagter medaljer i ind- og udland, godt assisteret af vores meget kompetente trænere som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Trænerstaben består af veluddannede folk som har mange, mange års erfaring med børnetræning, ungdomstræning og voksentræning på alle niveauer.
I Svendborg Judo Klub er du altid i trygge hænder.