Stig Midtiby

STIG MIDTIBY 

Jeg hedder Stig Midtiby, er født i 1985 og begyndte med judo i Svendborg Judoklub i 1999 hos John Larsen, Bjarne Dons og Sten Albjerg. Efter gymnasiet rejste jeg til København for at træne judo med landsholdet, hvilket jeg gjorde som kæmper og sidenhen træner fra 2005-2013. Foruden judo dyrker jeg Brasiliansk Jiu Jitsu i Svendborg Judoklub.

Ved siden af kampsporten underviser jeg i fysioterapeutisk træning på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense, i faget kampkunst på Syddansk Universitet, og har en lille klinik for fysioterapi i centrum af Svendborg

Jeg er træner for voksenholdet i judo om torsdagen og deler opgaven som træner i Brasiliansk Jiu Jitsu med Martin Kampmann. Som træner er mit fokus på at understøtte en god oplevelse med judo, og den fysiske kontakt til andre , samt at hjælpe dem med at lære de basale færdigheder der skal til at blive dygtige til judo og sport generelt. For Brasiliansk Jiu Jitsu er mit fokus på at formidle sikker og effektiv træning til voksne i alle aldre, som kan bruges enten i konkurrence, for sjov eller i selvforsvar.

Vi bruger uddannede og erfarne trænere som kan skabe de pædagogiske og fysiologiske rammer, som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Når træningen rigtigt er i gang bruger vi en del tid på at oplære nye medlemmer i faldteknik. Det skal sikre at du ikke kommer til skade eller slår dig når du laver judo. Vi deler holdet ind i ældre og yngre udøvere, så vi kan få den nødvendige og rette sparring med alders relevante trænings kammerater som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Vores ældste medlem er 65 år gammel og startede til judo i 1969. De yngste er under 10 år og de mest kamp sultne jagter medaljer i ind- og udland, godt assisteret af vores meget kompetente trænere som er passende for målgruppen i alle vores hold.
Trænerstaben består af veluddannede folk som har mange, mange års erfaring med børnetræning, ungdomstræning og voksentræning på alle niveauer.
I Svendborg Judo Klub er du altid i trygge hænder.